Even voorstellen
 Home    Even voorstellen

WIE ZIJN WIJ?

De drijvende kracht achter Te Riele Makelaardij is Ton te Riele, geboren en getogen in Rotterdam en al zijn hele leven gefascineerd door alles wat met huizen en wonen te maken heeft. Ton is inmiddels 14 keer verhuisd en weet dus als geen ander wat er allemaal bij een huis kopen of verkopen komt kijken.

Mensen die met hem hebben samengewerkt omschrijven hem als een energieke duizendpoot met een passie voor wonen. Open en eerlijk, gedreven en persoonlijk. Zijn doel is om alle opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, waarbij de belangen van de klant altijd voorop staan.

Samen met een klein maar slagvaardig team van professionals zorgt hij ervoor dat alles soepel loopt. Door de heldere communicatie ben je altijd goed geïnformeerd en zijn er geen verrassingen achteraf.

NIET TRADITIONEEL

Ton luistert goed naar wat mensen in een makelaar zoeken. En vooral ook: naar wat zeker niet! Daar past hij zijn werkzaamheden dan op aan. Hij wil er altijd voor zijn klanten zijn en kent geen 9-tot-5 mentaliteit. Daarom heeft hij er voor gekozen om ook ’s avonds, op zaterdag én zondag bereikbaar te zijn.

Verder is te laat op een afspraak komen voor hem een doodzonde. Afspraak is afspraak.

Ook op het gebied van woningmarketing loopt Te Riele Makelaardij voorop. Funda is een uitstekende site om een woning te etaleren, maar de aanpak en marketing daaromheen maken het verschil.

Naast het gebruik van Social Media om woningen onder de aandacht te brengen heeft Te Riele Makelaardij een unieke manier van het begeleiden van geïnteresseerden tijdens bezichtigingen. Ben je nieuwsgierig geworden? Ton vertelt er graag meer over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

WAT DOEN WIJ ANDERS?

 1. Zeer ruime openingstijden

  Wij zijn van 8:00 uur ’s morgens tot 22:00 uur ’s avonds bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag!
  Want jij wilt toch een woning bezichtigen op het moment dat het jou uitkomt? Dus niet verplicht overdag op doordeweekse dagen. En op zaterdagmorgen wil je ook wel eens uitslapen of sporten.

 2. Lage kosten

  Door goed op onze kosten te letten houden wij onze tarieven laag. Wij verspillen geen geld aan auto’s maar rijden op een scooter. En dat is nog sneller ook!
  Ook een duur kantoorpand is voor ons niet nodig, wij komen graag bij de klanten langs. Zo houden we de kosten laag en dat zie je terug in onze tarieven.

 3. Echt persoonlijke service

  Voor alle zaken rondom de aan- of verkoop is Ton te Riele je aanspreekpunt. Samen met hem stel je de verkoopstrategie vast. Hij zorgt samen met zijn team voor de optimale presentatie en promotie van jouw woning, de begeleiding van alle bezichtigingen, de terugkoppeling daarna, enzovoorts.
  Hij is er dus voor je wanneer je hem nodig hebt. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de eigendomsoverdracht bij de notaris. En daarna uiteraard ook als je nog vragen hebt.

 4. Maatwerk

  Iedereen is anders, dat maakt dit vak ook zo leuk! Daarom ligt er ook geen standaard plan klaar. Met jou bespreken we je ideeën, wensen en voorwaarden. Zo komen we iedere keer weer tot een unieke aanpak met de grootste kans op een goed resultaat. Marketing op maat voor een nog beter resultaat.


CONTACT?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Ton komt graag op korte termijn bij je langs.
Vul het contactformulier in of bel hem op 06 519 84 070. Dat mag op iedere dag tussen 8:00 uur tot 22:00 uur, ook op zaterdag en zondag!