Kopen
 Home    Kopen

WAAROM EEN AANKOOPMAKELAAR

Heb je al een woning op het oog? Of ben je je aan het oriënteren?
In beide situaties help ik je graag!

HEB JE JE DROOMHUIS AL GEVONDEN?

Juist als je je droomhuis gevonden denkt te hebben is een goede aankoopmakelaar van groot belang. Zo help ik je bij het uitvoeren van de verschillende technische en juridische onderzoeken. Is er bijvoorbeeld een erfdienstbaarheid op het perceel gevestigd? Of is er bodemverontreiniging geconstateerd? Ook bepaal ik samen met jou de beste onderhandelingsstrategie en voer ik namens jou de onderhandelingen. En wat dacht je van het controleren van het koopcontact?

BEN JE NOG OP ZOEK NAAR EEN ANDERE WONING?

Een woning past pas echt bij je als het een ‘thuis’ is geworden. Het gaat dus niet alleen om het aantal kamers, de grootte en ligging, maar zeker ook om het gevoel erbij. De sfeer van het huis is minimaal net zo belangrijk. Die sfeer bepaalt of je er verliefd op wordt of niet. En zo niet, dan gaat de zoektocht gewoon verder, met evenveel enthousiasme.

Misschien ben je al een hele tijd op zoek, maar kan je die ene geschikte woning maar niet vinden. Of begin je net en wil je geholpen worden in je zoektocht?
Door je woonwensen met mij te bespreken krijg ik een goed beeld bij de grootte en ligging van je toekomstige woning. En minimaal net zo belangrijk: de sfeer waar jij je thuis in gaat voelen. Dit voorkomt dat we woningen gaat bekijken die echt niet bij je passen. Want dat is toch zonde van je tijd!

Hebben we eenmaal je droomhuis gevonden? Dan zorg ik voor het juridisch onderzoek en voer ik de prijsonderhandelingen. Uiteraard wil ik dat je zo min mogelijk voor de woning betaalt. Vervolgens controleer ik het koopcontract en leg ik in begrijpelijke taal uit wat er allemaal in staat.

WAAROM KIES JIJ VOOR TE RIELE MAKELAARDIJ?

Net als veel collega’s ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie VBO, de Vereniging voor Makelaars en Taxateurs. Daarnaast ben ik VastgoedCert gecertificeerd.
VastgoedCert is het kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs en stelt hoge eisen aan de certificering. Om ingeschreven te mogen blijven is regelmatige bijscholing verplicht. Een garantie voor kwaliteit.

Maar waarom zou je voor mij kiezen? Klik hier om daar achter te komen!

CONTACT?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Ik kom graag op korte termijn bij je langs.
Vul het contactformulier in of bel me even op 06 519 84 070. Ik ben iedere dag van 8:00 uur tot 22:00 uur bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag!