Verkopen
 Home    Verkopen

VERKOOPMAKELAAR MET EEN EFFECTIEVE VERKOOPSTRATEGIE

Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft specifieke kenmerken en zijn eigen doelgroep. Een goede verkoopstrategie zorgt er dan ook voor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de hoogste prijs en de beste voorwaarden.

VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK VERKOOPPLAN

Tijdens een vrijblijvend gesprek verzamelen we alle relevante informatie en op kantoor voeren we nog een aantal onderzoeken uit.  Zo kijken we bijvoorbeeld of de woning op verontreinigde grond staat of dat er nog een olietank in de grond aanwezig is. Ook controleren we in het Kadaster een aantal juridische zaken. Al deze informatie verwerken we tot een persoonlijk verkoopplan.

Daarin geven we de belangrijkste adviezen rondom de verkoop van je woning, zoals de verwachte verkoopprijs, de in te zetten marketingmiddelen en niet te vergeten de verkoopstrategie.

Aan het opstellen en bespreken van dit plan zijn geen kosten verbonden. Het is volledig vrijblijvend.

MEER BEZICHTIGINGEN DOOR GOEDE PROMOTIE

Een goede promotie van je woning is heel belangrijk. Zo sla je bijvoorbeeld een woning met slechte foto’s al snel over. Ook moeten de teksten de doelgroep aanspreken.

Wij zorgen ervoor dat je woning zo goed mogelijk wordt gepresenteerd. Zowel op internet als in een aansprekende brochure. Zo is de kans op meer bezichtigingen veel groter dan bij vergelijkbare woningen. En hoe meer bezichtigingen, hoe groter de kans op een koper.

Helemaal verstandig is het om je aan de presentatie van je woning plattegronden en eventueel 360 graden foto’s en filmpjes toe te voegen. Dit zorgt voor een hogere notering op Funda.

Uiteraard zetten we ook sociale media in die voor extra aandacht van potentiële kopers zorgt. Hoe meer mensen weten dat je woning te koop staat, hoe beter!

WAAROM KIES JIJ VOOR TE RIELE MAKELAARDIJ?

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie VBO, de Vereniging voor Makelaars en Taxateurs. Deze brancheorganisatie is de evenknie van de NVM en stelt net zulke hoge eisen aan het lidmaatschap. Hercertificering en bijscholing is verplicht, een garantie voor kwaliteit.

Maar waarom zou je voor ons kiezen? Klik hier om daar achter te komen!

CONTACT?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij komen graag op korte termijn bij je langs.
Vul het contactformulier in of bel ons op 06 519 84 070. Wij zijn iedere dag van 8:00 uur tot 22:00 uur bereikbaar. Ook op zaterdag en zondag!